logoNieuw
uArtHangoor
  
 
 
 
 

Handige links

 

Om aan de wettelijke eisen te voldoen ben ik aangesloten bij gastouderbureaus. Op hun website kunt u meer informatie vinden.

Wilt u weten welke mogelijkheid het best bij u past, neem dan even contact op voor een vrijblijvende offerte.

goedteplak.nl

Het uurtarief bij Goedteplak is 5,75 euro (0,75 bureaukosten) en bij 4 jaar en ouder is het uurtarief 6,- euro (1,- euro bureaukosten met een max van 100,- bureaukosten per gezin)

gob-camminghaburen.nl

Bij gob camminghaburen hanteren ze een wisselend uurtarief afhankelijk van de afgenomen uren. Zie de website voor meer informatie.

tiskidz.nl

Sinds kort ben ik ook aangemeld bij Tiskidz. Zie hun website voor meer informatie.

 

Enthousiaste collega's in Gorredijk:

Sonja Voolstra

http://fleurigesinnestrieltsjes.nl/

Marijke Hakze

http://www.pjutteplak.nl/

Finnny Tenge

http://www.usplakje.nl/

 

www.landelijkregisterkinderopvang.nl

In het LRK worden alle kinderdagverblijven, organisaties voor buitenschoolse opvang, gastouderbureaus en gastouders geregistreerd, die voldoen aan de kwaliteitseisen van de Wet Kinderopvang. Ouders hebben vanaf 1 januari 2011 alleen recht op kinderopvangtoeslag als ze gebruik maken van kinderopvang die in het LRK staat.

www.toeslagen.nl

Om kinderopvangtoeslag te krijgen, moeten u en uw eventuele toeslagpartner allebei werken. U kunt de toeslag ook krijgen als u niet werkt, maar een opleiding volgt of uw kansen op werk vergroot door bijvoorbeeld een re-integratietraject te volgen via UWV of de gemeente. Ook moet uw kind naar een geregistreerde kinderopvanginstelling gaan.